ارائه مدل آرماني آموزش الکترونيکي به منظور برگزاري دورههاي آموزش الکترونيکي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و ارائه راهکارهاي مناسب جهت توسعه آموزشهاي مرتبط با ماموريت سازمان از طريق آموزش الکترونيکي و معرفي آخرين تجارب و دستاوردهاي علمي و کاربردي موفق سازمانها و شرکتهاي داخلي و خارجي از جمله اهداف برگزاري اين همايش است.
از جمله محورهاي اين همايش ميتوان به ارزيابي و شناخت وضع موجود و مهندسي مجدد ساختار آموزشهاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در پرتو ICT، بررسي تفاوتهاي آموزش الکترونيکي با آوزش سنتي و پيشنهاد گزينه برتر اشاره کرد.
بررسي راهکارهاي به کارگيري IT وICT در مراکز آموزشي در راستاي رشد کسب و کار مراکز، فعاليتهاي پژوهشي انجام شده در موضوعات مختلف علمي و اجتماعي آموزش الکترونيکي، چالشها و راهکارهاي آموزش الکترونيکي و پيشبرد اهداف صنعت گردشگري بر اساس چشمانداز 20 ساله از جمله ديگر محورهاي برگزاري اين همايش است.
دبيرخانه اين همايش در تهران، خيابان لارستان، پلاک 34مستقر است و مهلت ارسال مقالهها و طرحها تا 25 آبان ماه است. علاقهمندان ميتوانند براي کسب اطلاعات بيشتر در مورد شرايط ارسال مقاله با تلفکس 88891053 و تلفن 88895277 تماس بگيرند./102
انتهای پیام/